Luni - Vineri - 8:00 - 16:00, Sâmbăta - Duminică - închis

Noutati Baroul Neamt

Aflati ultimele noutati si informatii legislative

Uniunea Națională a Barourilor din România și Baroul Neamt solicită respectarea standardelor recunoscute național și internațional privind libertatea de exercitare a profesiei de avocat.

Attachments:
Download this file (comunicat.pdf)comunicat.pdf

Decizia Comisiei Permanente nr. 156/03.09.2020 privind stabilirea condițiilor și cuantumului restituirii sumelor achitate cu titlu de taxă de examen de către candidații la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului National pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaților (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice - sesiunea septembrie 2020.

 

In conformitate cu dispozitiile art. 7 alin. 9 si 10 si art. 28 alin. 8 si 9 din Regulamentul – cadru privind organizarea examenului de primire in profesia de avocat, adoptat prin Hotararea nr.57/27.03.2020 a Consiliului UNBR, in urma verificarii dosarelor inregistrate, in vederea participarii la examenul de primire in profesia de avocat -  sesiunea septembrie 2020, Consiliul Baroului Neamt valideaza rezultatele verificarii indeplinirii conditiilor de primire in profesie ca avocat stagiar si constata ca urmatorii candidati indeplinesc conditiile inscrierii la examen, pentru sesiunea septembrie 2020:.

Mai multe articole...